tiistai 2. syyskuuta 2014

Amazing Spain

Valkosta hiekkaa, turkoosia vettä, törkeen upeita klubeja, hyviä drinkkejä ja +30 astetta. Niistä oli mun viikonloppu tehty. Kun kylmä Elokuu alkoi Dublinissa ja päätettiin Veeran kanssa että nyt halutaan lämpimään. Niimpä siis varattiin matka Mallorcalle. Oli varmaan elämäni pisimmät kaks viikkoa odottaa tota matkaa.
Meijän hotelli sijaitsi C'an Pastillassa, n.10km päässä Palma de Mallorcasta. Se oli rauhallinen hotellialue, jossa oli tosi kiva ranta, ravintoloita ja pari kauppaa. Todettiin se tosi hyväks valinnaks. Rannalla on kiva ottaa rennosti ja olla rauhallisessa paikassa. Iltasin me otettiin taksi tai bussi kohti Palman keskustaa.Kaks blondii liikenteessä. Siitä ei voi seurata mitään hyvää. Matka alko lupaavasti, kun ei löydetty lentokentältä ulos. Meijän hotelli oli vaan muutaman kilsan päässä kentältä, ja aateltiin että kävellään se. Koska ollaan fiksuja, oltiin hyvin selvitetty kartasta reitit miten sinne pääsee. Tai sitten ei. Seikkailtiin parkkipaikan läpi johonki pellon tyyliselle alueelle, ei mitään kävelyteitä missään ja pilkkopimeää. Siinä sit hetki käveltiin ja varottiin ettei jäädä autojen alle, kunnes päätettiin että otetaan taksi, ettei heti loman alussa kuolla. Lentokenttätakseilla oli minimi taksa 13e, joten maksettiin se 5 minuutin matkasta. Onneks takastullessa selvitettiin miten sinne pääsee bussilla (joka maksaa 3e....)
Mun yks espanjalainen kaveri oli kavereidensa kanssa samaan aikaan Mallorcalla ja eka ilta vietettiin niiden kanssa. Tito's oli meijän kohteena. Vähän loksahti suu auki kun ovella sanottiin, että sisälle maksaa 25 euroa. No ei siinä muu auttanut, kun maksaa. Siihen sisälty kaks ilmasta juomaa. Ja onneks maksettiin, koska se oli upein klubi missä oon ikinä ollu. Ja sinne loppujen lopuksi joka ilta päätyttiin. Oltiin ainoot blondit espanjalaisten keskellä ja tuli kyllä huomattua että espanjalaiset miehet tykkää blondeista. Sain myös maailman romanttisimman rakkauden tunnustuksen Google kääntäjän avulla, haha.

Koska ilman vastoinkäymisiä ei oo lomaa, niin mä hamstrasin niitä ihan urakalla. Ekaks mä hävitin mun nahkatakin, jonka taskussa oli mun kotiavaimet. Seuraavaks mä unohdin laittaa aurinkorasvaa takajalkoihin (oikeesti, ketä unohtaa rasvaa puolet jaloista....) ja paloin tosi pahasti. Sanoin Veeralle jossain vaiheessa 'mun pohkeet on varmaan vähän palanu, ku sattu putsaa hiekkoja'. No joo vähän ne oli palanut. Vasen jalka turpos tuplakokoseks ja käveleminen oli pirun hankalaa. Onneks ollaan selvitty hengissä takas kotiin. Alkoholikiintiö on taas hetkeks täytetty ja univelkaa kerätty vuoden edestä. Oli huikee irtiotto tästä rankasta arjesta, mitä mä elän täällä Dublinissa ;)

-Janina

2 kommenttia:

  1. Oi että miten ihania kuvia! ♥️ Nää saa kyllä aikaan entistä kauheemman matkakuumeen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Mä kans kesällä katoin sun turkki kuvia ihan kateellisena :D hirvee matkakuume kokoajan!

      Poista