sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Howth
Aamupala on ehdottomasti mun päivän lemppari ateria. Niimpä päätin lauantai aamuna puuron sijasta valmistaa mulle ja äitille kunnon brunssin. Syötiin rauhassa ja pakattiin kamerat ja vesipullot reppuun, jonka jälkeen oltiin valmiina suuntaamaan Howthiin. Tiesin kolme asiaa Howthista. Kalastajakylä, markkinat ja paljon kävelyä. Joten lenkkarit jalkaan ja menoks.


Markkinat siellä oli ja kalastajiakin näkyi, joten en mä ihan väärässä ollut. Positiivinen yllätys oli, että siellä oli myös paaaaaljon muuta nähtävää. Jotain mitä en tosiaan odottanut. Joten kuvat kertokoon loput.


Aika upeeta, eikö? Harmi, että kuvissa mikään ei näytä yhtään niin upeelta, mitä luonnossa. Enpä ois uskonut, että vaan parinkymmenen minuutin junamatkan päässä Dublinin keskustasta on näinkin upee paikka. Howthissa oli myös asutusta jonkin verran. Ja voi luoja ne talot. Sanat ei ees riitä kuvailemaan mitä linnoja ne oli. Ehkä mun tulevaisuuden rikas aviomies omistaa niistä yhen? Maybe, maybe.Reilu viiden tunnin kävelyn jälkeen oli ihanaa istahtaa alas ja syödä ehkä maailman paras savulohi&rapupasta. Nam! Loppuilta menikin rennosti kotona hömppäleffan parissa. Olipa kivaa viettää koko päivä pelkästään äitin kanssa, jotenkaan ei arkisin pahemmin ehitä näkemään. Ens viikonlopuks pitää vielä keksii jotain kivaa, sit mä jo oonkin Suomessa pari viikonloppua. Aika menee niin nopeesti, että kohta ootellaan jo joulupukkia. Jos täällä sellasta ees on. Sen näkee sitten. See you !

-Janina

6 kommenttia:

 1. Toi paikka on aivan mieletön! Koko maa apua, oispa sielläki mallimarkkinat, ois ehdottomasti mun seuraava matkakohde! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää koko maa kyllä yllättää kokoajan vaan positiivisesti! :D joskus voisit lentää tätä kautta ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Oli kyllä upeita maisemia mitä kuvata! :)

   Poista
 3. Oi mitä maisemia! Tollasissa kyllä kelpais tehä lenkkejä :)

  VastaaPoista