maanantai 27. lokakuuta 2014

Through my phone

Oon maailman huonoin kantamaan kameraa mukana. Joka aamu mä mietin, että tänään mä otan paljon kuvia ja sit kun juoksen viime tipassa junaan, mä tajuan että kamera on himassa. Onneks on keksitty kamerat puhelimiin. Voisko niissä vaan olla yhtä hyvä laatu, kun miljoona kiloa painavissa järjestelmä kameroissa? 

Anyway, tässä ois vähän viime aikoina otettuja kuvia mun puhelimen kätköistä!
Dublinin kentällä venailemassa myöhässä olevaa Suomen lentoa... ll  Tehtiin Suomessa Jumpen kanssa ihan törkeen hyvää ja makeeta rocky road suklaata. Toi oli oikeesti niin makeeta, että yks pala oli jo liikaa!  ll  Helsingin kentällä juhlittii mun ja Veeran yhteiselämän alkua 13e maksavilla lasillisilla kuohuvaa  ll  Back to home
Koskakohan äitillä menee hermot meijän kanssa?
Tehtiin superhyviä drinksuja Finlandia vodkasta ja tosta cosmopolitanista. Seuraavana aamuna olikin naama ruvella...  ll  Ja tää oli se Wild night...  ll  It's selfie timeeee!  ll  Koko Dublin on ihan sekasin Halloweenista ja minioneista.
Välillä vähän terveellisimpiä drinksuja  ll  Pubi oli niin täynnä, että päästiin suljetun yökerhon puolelle private päivälliselle  ll  Ja siellä syötiin kauan himoitut kanacaesar salaatit  ll  Oon löytänyt Chia -siementen ihmeellisen maailman. Chiaa, mantelimaitoa, kreikkalaista juguu ja mustikoita. NAM!
Selfie rakas hippopuku päällä. 90% siitä ajasta kun oon himassa, mulla on tää päällä, hehe  ll  Lisää minion huumaa... ll  Mun lempitalo, valkoset kaislat pihalla ja aivan merenrannalla  ll  Mun huoneen ikkunasta kuvattu sateenkaari. Tää luonto ja ilmasto on täällä vaan niin siistiä! Ton kuvan jälkeen meni varmaan 10min niin aurinko paisto kirkkaalta taivaalta!

Tällästä tällä kertaa. Suurin osa puhelimen kuvista on sellasta materiaalia, että ne pysyy visusti piilossa. Miksköhän taksimatkalla baarista himaan ei saa kovin edustavia kuvia?

Huomenna on Big Day, koska vihdoin mun 5 kuukautta kestänyt kesäloma loppuu ja koulu alkaa. Okei, aika helpolla mä pääsen jatkossakin, koska meijän koulupäivät on klo 14-18. Ja perjantait on vapaita. Rankkaa, eikö? ;)

Ens viikolla saatte nähä kuvia Halloweenistä. Kunhan vaan muistan ottaa niitä kuvia...

-Janina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti