keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Halloween

Ihan rehellisesti sanottuna, viime viikko oli ihan yks parhaista viikoista täällä! Tiistaina alotettiin koulu, keskiviikkona juhlittiin halloweenia, perjantaina juhlittiin uudestaan, lauantaina chillailtiin uusien kavereiden kanssa ja sunnuntai vietettiin aupair tyttöjen kanssa. Oli myös ihan super lämmintä! +18 astetta ja hyvin tarkeni ilman takkia. Ihanaa!

Tiistaina alotettiin se kielikurssi. Me ei olla Veeran kanssa samassa ryhmässä, mut parempi niin. Opettajat on tosi mukavia ja muutenkin koulu on tosi rentoa. Ei mitään tehtävien tekoa suu supussa vaan siellä keskustellaan tosi paljon ja ihan kaikenlaisista asioista. Mun luokalla on pelkkiä brasilialaisia, joten kaikki on tosi kiinnostuneita Suomesta. Eka viikko koulussa meni ihan hurjan nopeesti! Muuten, tosi moni brassi tietää Tarja Turusen! Siis whaaat?! Mut siihen se Suomi tieto sit jääkin.

Tiistaina koulun jälkeen odoteltiin junaa vähän väsyneinä. Seistiin siinä asemalla kännykkää selaillen, ja yhtäkkiä tajuttiin että oho, tossa meni meijän juna. No ei siinä mitään, ootetaanpa sit seuraavaa. Onneks ei oo nälkä eikä kylmä...

No mutta sitten siihen Halloweenin! Tää oli oikeestaan eka halloween mitä pääsin kunnolla juhlimaan. Oli siistiä kävellä kaduilla, kun kaikki talot oli ihan koristeltu ja lapset käveli pukeutuneina heidän "trick or treat" kierroksilla. Täällä on kans perinteenä sytytellä kokkoja ja ampua raketteja. Vähän enemmän äksöniä ku Suomessa.

Ja koska alkoholi oli mukana matkassa, kamera luonnollisesti jätettiin himaan. Joten puhelinkuvia again...Keskiviikkona suunnattiin Howl at the Moon nimiseen klubiin (oli siis pakko mennä koska keskiviikkosin juomat on 2,50e....). Koska koulu loppuu vasta kuudelta ja ollaan seiskan maissa himassa, meillä oli vaan hetki aikaa laittautua. Päätettiin vetästä nopeesti vampyyri meikit ja liimata hampaat (jotka myöhemmin revittiin pois keskellä tanssilattiaa..) Oli myös virhe ottaa tekoveri mukaan, illan aikana sitä tuli lisättyä vähän jokapuolelle, ja sehän ei ihan helpolla pois lähtenyt... Anyway, oli superhauska ilta! Vaikka hävitinkin mun bussikortin 50 metrin matkalla himasta bussipysäkille. Musta on tullut niin tunari... 


Perjantaina oli sitten sen virallisen halloweenin vuoro ja haluttiin panostaa asuihin ihan kunnolla. Naama valkoseks, tukka mustaks ja piilarit silmiin ja tesco vodka -pullo käteen. Oltiin porukalla meillä alottelemassa ja täältä lähettiin keskustaan. Oli kyllä huippu ilta jälleen. Tosin 5.30 kun saavuttiin himaan, naama oli ihan harmaa, vaatteet mustat ja hiukset rastoina. Muutama jekku liikaa maybe.. 

Super viikko takana siis. Ens viikolla sytytetään ensimmäiset jouluvalot. En malta oottaa sitä, että kaikki on koristeltu överisti ja joululaulut soi. Muutenkin ootan joulua tosi paljon! Iskä tulee kyläilee, joten tulee varmasti siistiä. Ja sit heti perään uusvuos. Sekin on varmaan vähän erilaisempi kun yleensä. Mun synttärit vois vaan skipata siitä välistä. Musta tulee virallisesti vanha. En halua... No, jos nyt ensin elellään tää marraskuu tästä välistä.

Nyt mä alan lukemaan huomiseen testiin. Koealuena 15 kappaletta, josta oon opiskellut koulussa kaks... No onneks tää ei oo niin vakavaa!

-Janina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti