tiistai 21. lokakuuta 2014

Lately


Kuvat kertoo aika paljon mun viime päivistä. Hyvää ruokaa, vielä parempaa seuraa ja mitäs muutakaan kun Finlandia vodkaa.

Aika menee niin nopeesti, etten mä enää pysy perässä. Just me Jessican kanssa mietittiin, että koska se tulis kyläilee. Se varas liput, ja aattelin, etten jaksais venata kahta kuukautta että se tulee. Tänään aamulla mä katoin, kun se hyppäs lentokenttäbussiin ja lähti takas Suomeen. Pari kuukautta, niin on joulu ja tulee puol vuotta täyteen meitsin asumista ulkomailla. Unbelievable...

Nyt me elellään Veeran kanssa vikaa lomaviikkoa, sillä ens tiistaina meillä alkaa vihdoin kielikurssi. Ollaan molemmat tosi innoissaan. Meijän kurssi kestää viis viikkoa, jonka jälkeen palkitaan itsemme Pariisin lomalla ja sen jälkeen toivottavasti saadaan töitä ja täytettyä tyhjät pankkitilit. 

Tänään me ollaankin vaan maattu, katottu monta jaksoa Frendejä ja toivuttu rankasta viikonlopusta. Ens viikolla on jo Halloween ja se tarkoittaa juhlimista taas. Täällä halloween on vähän isompi juttu kun Suomessa. Ihmiset oikeesti panostaa asuihin, eikä laita vaan pupun korvia päähän. Kaupoissa roikkuu noitia katosta ja kurpitsoita näkyy joka kulmassa.  

Ja HUOM kaikki kamut ja sukulaiset, nyt on SASilla tarjouskampanja, ja lennot Helsingistä Dubliniin on aikaaas halpoja, joten nyt ois hyvä mahdollisuus päästä edullisesti kattomaan mua  Dublinin menoja ;)

Hehe, eipä mulla muuta, seeee ya!

-Janina

2 kommenttia:

  1. As always, it's wonderful to see your delighting pictures. Moreover, your lovely salmon! Would really like to be here with you right now but anyway cause in a short time that will become real. Can't wait to spend my New year's Eve with you in Ireland. That will be a great success. Miss u so!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Can't wait to see you and spend amazing New year's eve with you <3 miss you so much my little sweetheart!! See you soon!

      Poista