sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Road Trip pt. II

Terkkuja auringosta! Täällä on ollut viime päivinä tosi upea sää. Muutama sadekuuro tullut, muuten on aurinko paistanut ja ollut lämmin. Vihdoin oon päässyt partsille ottaa aurinkoa. Tänään mennään juhlistamaan äitin huomisia synttäreitä. Käydään syömässä ja sitten pubiin muutamille. Tiistaina mun serkut lähtee takas Suomeen, ja me aletaan etsimään sitä vakituista kämppää. Saa nähä joudutaanks me kadulle, koska ykskään vuokraisäntä ei halua koiria. Nyt tarvittais niitä rikkaita miehiä, jotka ostais meille ne parin miljoonan kämpät täältä. Mut eipä oo näkynyt...

Mut nyt siihen road tripiin. Keskiviikkona lähettiin aamulla kohti Limerickiä, ja sieltä kohteena oli varmaan suosituin turistinähtävyys, eli Cliffs Of Moher. Siellä oli siis muutama muukin turisti. Oli kyllä näkemisen arvoinen, ja varmaan hienoin paikka missä oon ikinä ollut. Mun korkeanpaikan kammo joutu koetukselle hehe. Vaikka toi paikka oli upea, niin se oli myös jollain tavalla tosi surullinen. Mä oon tosi herkkä ja liikutun tosi pienistä asioista. Äiti kerto mulle ennen kun mentiin tonne, että pari vuotta sitten siellä oli kuollut suomalainen mies. Se oli vissiin seissyt tosi reunalla, ja oli tullut kova tuulen puuska ja tasapaino oli mennyt. No jokanen tietää miten siinä käy, kun tuolta putoo alas. Toi pyöri mun päässä kokoajan kun oltiin tuolla. Eikä toi oo ollut ainoa tapaus. Siellä oli muistolaattakin tehty. 
Toinen upea paikka oli Clahane. Se ei kyllä ollut mikään suuri turistikohde, eikä ees tiedetty siitä. Ajettiin vaan sen ohi ja päätettiin pysähtyä. 

Keskiviikkona me yövyttiin Limerickissä. Se oli tosi viihtyisä paikka. Vähän niinku Dublin, mut pienempi. 

Torstaina lähettiin takas Dubliniin päin. Meijän road trip päättyi jollekin hautausmaalle. En oikein vieläkään tiiä mikä se on. Oltiin siis varmaan ainoat alle 60 -vuotiaat siellä. Opaskin siellä oli, mutta mä jaksoin kuunnella ehkä ekat kolme sanaa. Mut vissiin noihin kumpuihin on joskus jotai haudattu. Ja ainakin siellä oli hienot maisemat.

Yeeah, siinä ois nyt kaikki. Oli upee reissu ja täällä on nyt paaaljon entistä fiksumpi Janina.
Nyt mä voisin alkaa valmistautumaan iltaan. Joka päivä on pubi päivä. Love this place!

- Janina

2 kommenttia: