perjantai 13. maaliskuuta 2015

Random

Lauantai-ilta. Ulkona kavereiden kanssa muutamalla. Sunnuntaina töitä klo 12. Jes kerrankin päästään yöbussilla, ei tarvi aina maksaa taksia. 10 minuuttia seuraavaan. Kävellään bussipysäkille. Hitto, yöbussi ei pysähdy tässä. Juostaan pää kolmantena jalkana toiselle. Jes, kello on 1:59 ja 7N oli vielä pysäkillä. Maksetaan 5e ja mennään istumaan. Me ehittiin! 5 minuutin päästä ihmetellään, onks tällä bussilla uus reitti. Peilikuva heijastuu jonkun rakennuksen ikkunasta. 77N. Hups. Kysytään kuskilta, saadaanko poistua väärästä bussista. Naurettiin ja käveltiin takas keskustaan. Ootetaanko tunti seuraavaan bussiin, vai otetaanko taksi. Herätys oli soimassa klo 9:00. Otetaan taksi. Hyvä tytöt.

Sunnuntai-ilta. Työt loppuu 17:30, seuraava bussi tulee 18:30. Kävelin ajoissa pysäkille. Kuuntelin musaa ja selasin kännykkää. Olin väsynyt ja nälkäinen. Onneks kohta pääsee kotiin. Dublin bus -appin mukaan 3 min ja pääsen bussin kyytiin. Jatkoin puhelimella selailua. Mun vieressä seisoi 2 tyttöä myöskin selailemassa puhelinta. 2 minuuttia myöhemmin sanon jälleen kerran 'hups', kun tajuan että bussi meni pysäkin ohi. Tuijotetaan toisiamme, miettien, miks kukaan ei huomannut bussia. Nauroin. Seuraava bussi tulee 20:25. Damn. 

Joskus sitä tuntee itsensä todella tyhmäksi, kunnes tajuaa, että oikeesti on aivan todella tyhmä.

Hyvää Perjantai 13. päivää kaikille ♥

4 kommenttia:

 1. Hei vähän siisti kuva! Aattelin kanssa maanantaina että tää ei oo mun päivä, mutta taisi muuttua viikoksi. Mulle olis kyl kelvannut 77N bussi myös... heh :D mut välillä tälläisetkin asiat on hyviä ja saa tarinoita kerrottavaksi jälkeenpäin x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha oli kyl sellasta säätöä noitten bussien kanssa :D Kohta pääset takasin tänne, ja elämä alkaa taas hymyilemään ;) xx

   Poista
 2. Hei saanko kysyy, että mistä löysit sun työpaikan tai onko sulla jotain ideaa mistä lähtee ettimään töitä Dublinissa? Ja onko yleisesti ottaen vaikee löytää töitä esim pubeista/rafloista? Kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun koulukaveri on töissä samassa paikassa, ja sen kautta sain vietyä CV:n. Aluks mut palkattiin vaan jouluapulaiseks, mutta sain onneks uuden sopimuksen tammikuussa :) Mun kokemusten mukaan aika hankalaa löytää töitä.. Riippuu varmaan aika paljon kokemuksesta, mutta mun kaveri joutui 4kk lähettämään hakemuksia ennen kun tärppäs. Indeed.ie ja gumtreen sivuilla on paljon työilmoituksia :)

   Poista