keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Belfast

Apua kohta on jo helmikuu. Tuntuu siltä, että hirveesti on taas tapahtunut, mutta kuitenkaan ei mitään. Työt sujuu hyvin ja sain pomolta ihanan puhelun, että mun soppari jatkuukin vielä 3 kuukautta! Oli aika huippu fiilis sen jälkeen. Neljästä holiday extrasta mä olin ainoa, kun sai jatkosopparin, eli ehkä mä en ihan uuno siellä töissä oo ollut, haha! Mulla on sellanen fiilis, että tää kevät tulee menemään vielä nopeemmin mitä syksy meni... Niin paljon kaikkea kivaa tiedossa! 

Pari viikkoa sitten tehtiin päivän extempore reissu Pohjois-Irlannin pääkaupunkiin, Belfastiin. Oikeestaan suurin syy miks me sinne mentiin, oli Titanic -museo. Vaikka mä en mikään museoiden suurin fani oo (ja oon käynyt täällä jo 4 kertaa vapaaehtosesti museossa, whaaaat), niin toi oli todellakin käymisen arvonen paikka! Kaikki oli tosi yksityiskohtasesti tehty Titanicin rakentamisesta sen uppoamiseen asti. Aikuisten lippu ois ollut 15 puntaa, mutta koska lipunmyyjä selkeesti tykkäs suomalaisista, päästiin opiskelijahintaan ;) Oli kyllä niiin hintansa arvonen.

Belfast on tosi paljon modernimpi mitä Dublin on. Mulle tuli enemmän mieleen Lontoo tai Tukholma. Voisin niin kuvitella itteni asumassa siellä. Tosin puol 7 aikaa illalla koko kaupunki oli jo ihan kuollut. Dublinissa sillon se meno alkaa, ja Belfastissa joka ikinen pubi ja kauppa oli kiinni. Se oli tositosi hämmästyttävää. Ehkä jopa vähän pelottavaa.


Anyway bussissa me saatiin hyvä idea kuvata video tästä päivästä.. No en tiiä oliko se hyvä vai huono idea, mutta ainakin me ja monet ohikulkijat saatiin hyvät naurut! Joten varautukaa nauramaan, haha...
- Janina


2 kommenttia:

  1. Eksyin sun blogiin sattumalta ku harkitsen muuttoo Irlantiin ja mua kiinnostais tietää, et ootko viihtyny Dublinin suunnalla hyvin? Suosittelisitko nimenomaan sitä seutua? Onks sulla paljon kavereita (suomalaisia, entä ulkomaalaisia) vai kaipaisitko lisää? Mite oot tutustuu siel ihmisiin? Mitä teet yleensä vapaa-ajalla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että eksyit! :) Siis oon viihtynyt täällä paremmin kuin hyvin! Dublin on ihana, ei oo liian iso, mut silti täältä löytyy kaikkea. Aluks mä liityin facebookissa au pair ryhmiin ja sain sitä kautta kavereita, mut pikkuhiljaa sitä on pubeissa tutustunut paikallisiin ja muun maalaisiin. Kaikki on tosi ystävällisiä ja rentoja. Vapaa-ajalla mä treenaan tosi paljon, shoppailen ja käyn juhlimassa, haha :D Täällä pubit on ihan huippuja, ja niihin on niin kiva mennä vaan chillailemaan :) Mä suosittelen todellakin muuttoa tänne, jos vähäänkään kiinnostaa ;)! Lupaan, että tuut kyllä viihtymään :)

      Poista