keskiviikko 7. tammikuuta 2015

2014

Jos mä jostain oon varma, niin siitä, että 2014 on ollut mun elämän tapahtumarikkain vuosi. On tapahtunut niin paljon, että mä en oikeesti ees pysty käsittää tätä kaikkea. Mä lopetin pitkän suhteen, mä valmistuin kampaajaksi, mä otin hypyn kohti tuntematonta ja muutin ulkomaille, mä oon tutustunut niin mahtaviin ihmisiin ympäri maailmaa, mä oon matkustellut ja nähnyt uusia paikkoja, mä teen töitä ravintolassa ja puhun englantia sujuvasti päivittäin. Tää on ollut samalla yks rankimmista mut parhaimmista vuosista. Oon itkenyt niin monet ilon ja surun kyyneleet. Oon sanonut niin monet hyvästit tietämättä nähäänkö enää koskaan. Mut onneks oon myös saanut monen 'goodbye' tilalla sanoa 'see you soon', ja tiiän että tullaan pitämään yhteyttä. On niin iso rikkaus saada ystäviä eri kulttuureista. Oon oppinut arvostamaan ihan eri asioita. Oon niin kiitollinen mun vanhemmille, että ne on mahdollistanut tän kaiken. Tiiän että ne on ylpeitä musta, ja siks mä oon ylpee itestäni. Pari vuotta sitte en tosiaan ois uskonut millasta mun elämä on nyt. Välillä mä oikeesti joudun pysähtymään hetkeks, ja miettii, näänkö mä unta vai onks tää oikeesti totta. 

Viimeset kolme kuukautta oon saanut viettää mun yhden parhaimman kaverin kanssa. Sillon 10 vuotta sitten kun tutustuttiin heppaleirillä, ei ihan oltais osattu kuvitella että kakskyt vuotiaina asutaan yhessä ulkomailla. Vaikka mun elämä oli jo ihan mahtavaa ennen kun Veera ees tuli tänne, niin silti yhessä me ollaan koettu jotain sellasta, mitä yksin ei ois tapahtunut. Paras kaveri tekee parhaista hetkistä vielä parempia, ja surullisista vähemmän surullisia. Kun mä jouduin sanomaan heipat tosi tärkeelle ihmiselle, oli ihan parasta, että toinen oli täällä mua piristämässä ja ilostuttamassa. Tää elämä on oikeesti ihan huippua.

Oon niin onnellinen ja fiilis on mitä parhain. Tänä vuonna mä haluun toteuttaa lisää unelmia, matkustella ja nähä uutta. Kaikki on ihan auki, mulla ei oo mitään hajua, missä mä vuoden päästä oon. Haluun pitää ovet auki, ja tarttuu tilaisuuksiin ja elää hetkessä. Sillon kaikki sujuu ja elämä hymyilee.


Vietin ihanan uudenvuoden ihanien ystävien kanssa. 2015 alkoi super hyvin mielin ja oon intoa täynnä. Mä haluan sanoa, että aina ei tosiaan kannata mennä sieltä, mistä aita on matalin. Ottakaa riskejä ja tehkää jotain uutta. Olkaa spontaaneja ja ajatelkaa positiivisesti. Niin mä aion tehdä.

- Janina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti