torstai 14. elokuuta 2014

Goodbye Stillorgan Hello Blackrock


Jos mä jotain oon viime päivien aikana oppinut, niin sen, miten vaikeaa elämä on ilman nettiä. Elokuun ekana päivänä me pakattiin kamat ja sanottiin heipat meijän ihanalle kämpälle. Otettiin taksi kohti Blackrockia ja meijän uutta kotia. Kotia, jossa ois tarkotus asua ensi kesään asti. Hassua. Saatiin vasta tän viikon alussa netti ja telkkari. Elämä helpottu huomattavasti. Alueena Blackrock on paljon parempi kuin Stillorgan. Meri näkyy ikkunasta. 200metriä pääkadulle, jossa pari pubia, isot ruokakaupat, starbucks ja monta ihanaa ravintolaa. Bussit ja juna menee ihan vierestä. I like! Otin eilen iltakävelylle kameran mukaan, koska halusin mennä kuvaamaan merta. Tietty mun tuurilla oli just laskuvesi. Mä en ymmärrä, miks se on välillä aamulla ja välillä illalla? Voisko joku selittää mulle tän lasku- ja nousuvesi homman..Napsu on kotiutunut hyvin. Vähän liiankin, koska nykyään hän on se, joka lenkillä päättää mihin kävellään... Mitäs muuta mulle kuuluu... Oon saanut paljon lisää ihania ystäviä. Täällä kaverit muuttuu heti tosi läheisiks, ja tuntuu että ois tunnettu monta vuotta. Ollaan paljon yhteydessä ja joka viikonloppu tehään jotain kivaa. Täällä se siis tarkottaa pubissa ja klubilla hengailua, haha.
Eilen käytiin hommaa mulle salijäsenyys, ja tänään pääsin ekaa kertaa kunnolla treenaamaan. Ihana fiilis. Suomessa mä kävin pienellä naisten kuntosalilla, ja tää missä mä nyt käyn, on kunnon miesten punttisali. Täynnä jäätäviä lihaskimppuja, jotka nostaa rautaa enemmän kun laki sallii, ja sitte siellä on meitsi. Sovin hyvin joukkoon... noot!  


En tiiä johtuuko siitä, että asutaan ihan meren rannalla vai siitä, että on elokuu, mut täällä tuulee paljon enemmän mitä ennen. Vaikka oiski ihan lämmintä, niin tuuli tekee ilmasta tosi kylmän. Ei enää tarkene ilman takkia. 

Aika kuluu tosi nopeesti täällä. Enää puoltoista kuukautta, ni mä oon jo Suomessa. Onneks  mä oon vaan 10 päivää. En tosiaan ois vielä valmis täältä kokonaan lähtemään. Vaikka kova ikävä onkin ruisleipää ja raejuustoa. Ehkä vähän kavereita ja iskääkin. No kohta nähään!

-Janina

2 kommenttia:

  1. Sulla on sama toi ruisleipä ja raejuusto, ihan parasta!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sit ku tuun Suomeen, en syö mitään muuta ku niitä haha!! onneks täält sentään saa puuroa ja kananmunii, muuten oisin ihan hukassa :D

      Poista