perjantai 8. toukokuuta 2015

I'm coming

Heissulivei

Kolme viikkoa ja nää tyttöset pamahtaa Suomeen. Meillä ei ihan putkeen mennyt toi lentojen varaus, ylläri. Lennot lähtee samaan aikaan Dublinista ja molemmilla vaihto Oslossa, mutta eri lentokoneilla, hahah... Takaisin mä palaankin yksin. 8 kuukautta ollaan jaettu huone ja sänky. Alussa mietittiin, että kauankohan me jaksetaan toisiamme ja koska menee hermot. No äitin hermot meni varmaan jo ensimmäisen yön jälkeen, mutta meillä kaikki on sujunut paremmin kuin hyvin. Ihme ja kumma :D Onhan se ihan pirun haikeeta, mutta onneks mulla on hyvä duuni ja viihdyn täällä hyvin.

Mutta arvaatkaapa missä oltiin pari päivää sitten! Me oltiin ratsastamassa. Alusta asti oltiin sitä suunniteltu ja vihdoin meillä oli vapaata samaan aikaan. Reilu tunnin maastolenkki vedettiin Phoenix Parkissa. Peurojen keskellä. Kyllä. En oo ikinä nähny peuroja niin paljon ja niin läheltä. Ja vielä Dublinin keskustassa, siis mitä?? Kyllä mulle on monen monta kertaa sanottu, että siellä niitä peuroja on, mutta en mä tietenkään uskonut ennen kuin omin silmin näin. Oli ihan super fiilis. Sää oli hyvin irlantilainen. Satoi kaatamalla, jonka jälkeen aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Sen jälkeen ei pariin päivään ollakaan kävelty. Jalat sattuu, vatsalihaksista puhumattakaan. Mutta oli ihan parasta ♥ 

Meijän papparainen alkoi pari kuukautta sitten kaljuuntumaan. Kuulostaa hassulta ja hassulta se näyttääkin. Samalla se alkoi väsymään ja päivät se vaan nukkui peiton alla. Äiti vei sen lääkärille ja selvisi, että kilpirauhasen vajaatoimintaa sillä on. Nyt raukka joutuu syömään lääkkeitä joka aamu ja ilta. 

Tänään äippä lähtee käymään Suomessa. Käty ja kotibileet jes! No ei kai äiti, ollaan nätisti ja tehdään töitä, töitä ja vähän lisää töitä.

Eipä mulla muuta. Nähdään kolmen viikon päästä ♥

Ps. Suomen kirjottaminen (puhumisesta puhumattakaan) on nykyään hyvin hankalaa, joten älkää ihmetelkö jos tossa tekstissä ei oo mitään järkeä...

Pps. Ei se englantikaan sen paremmin suju, joten puhutaan sitten finglishiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti